Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dozator bicomponent Graco XP70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
O alternativa inteligenta la amestecarea manuala

Pulverizatorul multifunctional Graco XP70 este proiectat sa pompeze, sa amestece si sa pulverizeze acoperiri solide de pana la 100% cu rezultate superioare. In plus, designul XP70 va permite sa alimentati gravitational, ceea ce poate elimina necesitatea pompelor de alimentare, economisind astfel bani. Cand faceti upgrade de la amestecarea manuala, veti descoperi ca XP70 ofera o rentabilitate excelenta a investitiei, prin reducerea deseurilor materiale si prin utilizarea unui solvent mai putin curat.
Proiectat pentru o capacitate mai mare de debit, Graco XP70-hf este excelent pentru aplicatii in care doriti sa pulverizati cu arme multiple sau cu dimensiuni mai mari ale varfurilor.

Optiuni flexibile pentru raportul de amestecare, presiune si debit - alegeti sistemul potrivit pentru aplicatie. Daca schimbati ocazional materialele, pulverizatoarele Graco XP sunt alegerea potrivita. Acest lucru se datoreaza faptului ca puteti schimba raportul pur si simplu schimband una sau doua pompe coboara. Sunt disponibile in rapoarte de amestec 1: 1, 1,5: 1, 2: 1, 2,5: 1, 3: 1 si 4: 1.

In cazul in care produsul prezinta interes, nu ezitati sa ne contactati pentru oferta de pret!

https://www.graco.com/ro/ro/products/coatings-and-foam/xp70-plural-component-sprayer.html
Trimite mesaj
Din Gura in Gura